Focus Markt

Market Intelligence Tools

Het maximale uit het potentieel halen is in de huidige tijd pure noodzaak om een winstgevende business te kunnen draaien zowel op constructeur als dealerniveau.

Focus Markt

Market Intelligence Tools

Sales

Het maximale uit het potentieel halen is in de huidige tijd pure noodzaak om een winstgevende business te kunnen draaien zowel op constructeur als dealerniveau. Dankzij onze tools krijgt u een perfect gedetailleerd beeld van het potentieel. Als dealer development manager of ondernemer van een dealer bedrijf kent u uw bewerkingsgebied natuurlijk. U weet waar de kansen liggen, en waar verbeteringen te behalen zijn. Toch zien we regelmatig dat hierin nog veel winst te behalen is en dat uw marketinginspanningen nog effectiever kunnen zijn zodat uw sales en marketing inspanning nog beter ingezet kunnen worden. Sales in Motion heeft een ruime ervaring in market intelligence en werkt hiervoor al jaren samen met een Management Services. Hierdoor zijn wij in staat de prestatie in uw gebied te vertalen naar een concrete analyse van waaruit concrete hands-on actie ondernomen kan worden.

WebMIS – Sales

Samen met u maken we een analyse waarin wij tot op postcode niveau kijken naar prestaties van uw merk en dat van uw concurrenten. Daarbij brengen we uiteraard ook zaken als pump-in, wagenpark en potentieel letterlijk in kaart. Meten is immers weten. Het inzicht dat hierbij verkregen wordt zorgt er voor dat toekomstige keuzes op het gebied van sales en marketing bewuster en beter onderbouwd zijn.

WebMIS – Aftersales

Goede opvolging is echter cruciaal. Meten, bespreken en beoordelen van resultaten helpt u om continue de juiste keuzes te maken. Door op reguliere basis samen met ons de resultaten van uw marketingactiviteiten onder de loepe te nemen blijft u zich op de juiste zaken focussen.

WebOptiNet – Network Planning Tool

WebOptinet – netwerk optimaliseren… Een goed (dealer)netwerk is cruciaal om bedrijfs- en verkoopdoelstellingen te realiseren. Hoe optimaal is uw netwerk ingericht? Bent u overal aanwezig of zijn er zogenaamde ‘white spots’ aanwezig. Wij ondersteunen u in de ontwikkeling naar uw ideale netwerk. Wij inventariseren, analyseren, optimaliseren en visualiseren de markt voor u.

Sales 02