Visie

Wij bouwen ‘agile’, ‘innovatieve’ en ‘wijze’ Sales organisaties.

Als manager, ondernemer of verkoopleider staat u voor grote uitdagingen. Het is duidelijke dat een organisatie die steeds op dezelfde manier blijft ondernemen, onmogelijk nieuwe resultaten kan en mag verwachten.

“Insanity is doing the same things over & over again and expecting different results” (Albert Einstein)

Met andere woorden het is absurd om te denken dat als je alles op dezelfde manier blijft doen, andere resulaten kan/mag verwachten. Alleen organisaties die scherp , flexibel en wendbaar zijn en een gezonde blik op de markt hebben kunnen de beslissende voorsprong op hun concurrenten boeken. De markt verandert steeds sneller en in een complexe samenleving met een turbulente economie is verandering de enige constante. 

Zij die denken zoals ze dachten, doen wat ze deden, krijgen niet wat ze kregen… De”customer journey”, de manier waarop consumenten kopen is totaal veranderd en het “informatietijdperk” maakt uw markt zeer doorzichtig, uw klanten geïnformeerd en veeleisend waarbij de consument meer controle krijgt over het salesproces.

Zonder dwarsliggers leg je geen sporen!  Sa!es in Motion is de partner voor iedereen die de moed heeft om anders naar zijn omgeving te kijken, anders naar zichzelf te kijken en te geloven dat een nieuw tijdperk is aangebroken. We staan jullie graag bij in deze boeiende tocht.

Fundamentele verandering naar blijvend succes!  Wij bieden onze klanten kunde, kennis,  expertise, structuur, skills, tools en de automatismen die de basis vormen voor de noodzakelijke fundamentele verandering naar blijvend succes.  

Dat is wat wij Sales 3.0 noemen, the next level in sales.