Teambuilding de Poedertoren

Teambuilding de Poedertoren


Samen sterk 

Omdat zelfs de beste teams permanent dienen gemotiveerd, versterkt, herbrond en getraind te worden, heeft Sales in Motion in een nauwe samenwerking met ons zusterbedrijf de Poedertoren teambuilding-programma’s ontwikkeld met talloze mogelijkheden aangepast aan uw specifieke uitdagingen. Van een pure fun-dag of een teambuilding als leermoment (rond samenwerken of communiceren.

Een team-building, vergaderen of beide combineren?

Samen meer bereiken dan alleen: daar draait het om in een sterk en (h)echt team. Hoe ga je om met verschillende dynamieken en snelheden? Hoe creëer je  vertrouwen waardoor constructieve conflicten mogelijk worden? Hoe installeer je commitment rond gemaakte afspraken en hoe ontwikkel je onderlingen aansprakelijkheid waardoor schitterende resultaten behaald kunnen worden?

Nog een teambuilding te plannen neem zeker even contact op met ons, want we bezorgen jou en jouw team een onvergetelijke dag en dat op een unieke lokatie midden in de natuur!

Voor meer info neem gerust even met ons contact op rudy@depoedertoren.be of +32 472 792 383

teambuilding de poedertoren.be

Door samen te werken leren mensen mekaar beter kennen. Dit draagt op een succesvolle manier bij aan de motivatie en betrokkenheid van uw mensen!