Sales Outsourcing

Het Sales in Motion “outsourced Sales Model”

Sales in Motion is een sales organisatie en we helpen onze klanten met de ontwikkeling en groei van hun sales en business development activiteiten. We worden door onze klanten op verschillende manieren geconsulteerd, namelijk als consultant, voor trainingen en business coaching maar een belangrijke activiteit voor ons bedrijf is het outsourcen van specifieke sales activiteiten van onze klanten. Dit zowel voor bedrijven met focus op nationale als internationale groeiplannen!

Het Sales in Motion ‘Outsourced Sales model” zorgt voor een  zéér efficiënt en effectief alternatief. 

Veel van onze klanten zijn voortdurend op zoek naar de juiste nieuwe medewerkers. En dat is niet eenvoudig. Zeker niet als het gaat om versterking voor uw sales team. Het rekruteren van toegewijde medewerkers om uw activiteiten uit te bouwen en te beheren is een hele investering, terwijl de return on investment nog een grote onbekende is. Bovendien is het opleiden van nieuwe medewerkers en het op- en uitbouwen van contacten en inzicht en kennis van de markt verwerven een hele investering, zowel qua tijd als middelen. Wij bieden u een zeer efficiënt en effectief alternatief aan, maximaal rendement en minimale investering.

Uw verkoopkantoor : je sales targets ambitieuzer dan je verkopers?

Zo treden we voor onze klanten vanuit ons kantoor in België op als uw (lokaal) sales team. Onze Sales executives hebben veel expertise en ervaring in verschillende branches. Sinds onze oprichting in 2006, hebben we dan ook een groot netwerk van persoonlijke contacten uitgebouwd in de markt, zowel in de privé als in verschillende overheidsorganisaties.

De kwaliteit van ons netwerk en contacten zorgt ervoor dat Sales in Motion héél snel kan doordringen bij de juiste bedrijven op het juiste niveau om uw producten, diensten en oplossingen in de markt kan zettenOp deze manier kan u snel uw sales force uitbreiden, de markt aftasten, ons groot netwerk en expertise gebruiken de investeringen en risico’s minimaliseren. 

We zijn dan ook klaar om uw sales activiteiten te starten voor uw bedrijf , enkele voordelen op een rijtje

  • Onmiddellijke lokale en professionele aanwezigheid
  • Lagere overheadkosten (linder headcounts op de payrol)
  • inzet van een groter veelzijdig verkoopsteam
  • Channel Development & Channel Management expertise
  • Zeer ervaren en gepassioneerd team
  • Bewezen track record in België, BeNeLux en Europa
  • Laag risico: een minimale investering, maximaal rendement
  • Snel en efficiënte penetratie van nieuwe markten!

Besteed uw sales activiteiten uit aan de “sales experts” van Sales in Motion, wij zorgen voor een efficient en effectief marktbenadering!

Vertel ons hier wat we voor u kunnen betekenen.