Sales 3.0

Sales 3.0


Methodology

Onze Sales 3.0 methodology bestaat erin effectieve oplossingen op maat aan te reiken wanneer je tijdelijke of structurele uitdagingen in je verkooporganisatie ondervindt. We staan voor het snel, systematisch, structureel analyseren en verbeteren van uw commerciële prestaties en resultaten. Onze focus situeren zich op het niveau van visie, strategie, planning en uitvoering.

Aan de hand van de interne-, markt- en concurrentie analyses gaan we de nulreferentie bepalen om van daaruit te kijken hoe we de ambities tot een realistisch en ambitieus groeiplan kunnen uitwerken. Meten is weten en dus zijn de zowel kristalheldere, goed doordachte als praktisch haalbare SPI’s waarop zal gemeten en gestuurd worden een belangrijke rode draad in het succesverhaal.

Fit for the future

Sales in Motion helpt met het scherp stellen en juist definiëren van de gewenste veranderingen, blijft ‘stand by’ bij de concretisering want dat is ónze garantie voor duurzame resultaten. Door deze trajecten intensief te begeleiden willen we de noodzakelijke verandering helpen realiseren, zodat onze klanten klaar zijn voor de uitdagingen van morgen. ”Be the change you want to see”