Ondernemers coaching

Een goede leider inspireert…maar wie inspireert de leider?

Succes is het gevolg van ondernemen van actie, van dingen doen. Wat weerhoudt mensen ervan om dingen te doen, dingen anders te gaan doen .. waarom blijven velen veilig dromen, achter hun PowerPoints, hun business plannen, hun start-up ideeën?

Als verkopend ondernemer, ondernemend verkoper of verkoopleider staat u voor grote uitdagingen. U werkt in een complexe samenleving met een turbulente economie waarin verandering de enige constante is. Het informatietijdperk maakt uw markt doorzichtig, uw klanten geïnformeerd en veeleisend. Harde concurrentie is de norm. U krijgt te maken met uitgestelde orders, klachten, terugvallende verkoopcijfers en tegenslagen. Deze realiteit brengt de gemiddelde bedrijfslevensduur terug op nauwelijks 10 jaar ….

Structureel groeien in deze tijden vergt een nieuwe aanpak en mindset! Verandering gebeurt automatisch, vooruitgang moet u bewust nastreven!

Onze uitdaging – hoe u, als ondernemer, het beste begeleiden in deze missie, met de meeste toegevoegde waarde en met een no-nonsense attitude!

We zijn een klankbord voor u, dagen u positief uit en geven praktische inzichten en advies. Iedereen heeft een behoefte aan een ‘klankbord’, een sparringpartner, een challenger die in alle objectiviteit met je meedenkt, je confronteert, je wakker schudt, je afremt, je een vonk brengt om het vuur aan te wakkeren. Met zijn jarenlange interesse in persoonlijke ontwikkeling kent Rudy als ondernemerscoach ook alle aspecten van het bereiken van doelen en het scheppen van de omstandigheden waarin groei kan optreden.

Voor verdere vragen neem gerust met Rudy contact op Rudy@salesinmotion.be of 0032 472 792 383

Tot binnenkort!