Interim Management

Interim Management


U bevindt zich met uw onderneming op een kruispunt: een nieuw product, een nieuwe dienst, een nieuw systeem. Een manager valt onverwachts weg. U staat voor een fusie, een overname, grote verandering… Rekruteren of de kennis zelf ontwikkelen kost u veel tijd en geld. En wat als de fase achter de rug is?

Meteen de juiste kennis en ervaring in huis

Interim Management is de oplossing. U haalt net zolang dat nodig is meteen de juiste kennis en ervaring in huis. Zo bespaart u tijd en geld, want rekruteren of de kennis in-house ontwikkelen is tijdrovend en duur. Een Interim manager zorgt ook voor een nieuwe impuls, extra drive, een creatieve, inspirerende externe blik. Zo creëert u een momentum in uw organisatie om die fase te overbruggen.

En of die aanpak werkt : 83% van de Belgische bedrijven verklaart dat Interim Management “value for money” biedt, zo blijkt uit onderzoek door het bureau ASK.

Interim opdrachten is één van onze key competenties. We hebben vele jaren ervaring in het aanpassen, bijsturen en afstemmen van de (sales) organisaties op de (nieuwe) strategie van de onderneming. Samen met u definiëren we heldere en meetbare KPI’s,  duidelijke doelen en acties zodat het plaatje voor iedereen helder is.

In deze materie zijn we ‘hands on‘ maar heel resultaatgericht met een sterke focus op customer intimacy en sales excellence.  Sales in Motion engageert zich om de vooropgestelde objectieven te behalen, door ons snel in uw organisatie in te werken.

We geven u graag een persoonlijke toelichting van onze mogelijkheden.