In de kijker!

In de kijker : Trainingen


Hebt u intussen de witte salesraaf gevonden? Hoe zorgt u ervoor dat ze in een mum van tijd op kruissnelheid zijn?

 

Sales in Motion zorgt alvast voor een vliegende start : Ook in 2018 plannen we opnieuw onze 3 basisopleidingen waarmee elke sales professional een stevig fundament uitbouwt en zijn vakkennis aanscherpt. Zowel voor ambitieuze juniors als voor anciens. Zo biedt u hen – en dus uzelf – nog meer kans op slagen.

 

Start to sell – training voor starters (4-daagse)

Voor sales reps die zich de essentie van het verkoopproces eigen willen maken. Een vliegende start om op zelfzekere manier (potentiële) klanten te contacteren, behoeften te detecteren en het bedrijf, zichzelf en het product of dienst te presenteren.

—–> Maak kennis met de trainer en zijn aanpak klik hier

 

Strategisch account management (3-daagse)

Voor accountmanagers die een grondig inzicht nodig hebben in het hoe, wat en waarom van accountmanagement. Het doel? De huidige klantenportfolio naar een hoger niveau tillen, cross en upselling en als preferred supplier een langetermijn relatie uitbouwen met de strategische accounts.

—–> Ontdek het volledige programma – klik hier

 

Sales Management van A tot Z (5-daagse)

Voor salesmanagers die zich willen ontwikkelen tot een hoogwaardige salescoach, peoplemanager en businesspartner voor het bedrijf en zijn klanten. Een actief en intensief engagement van 8 dagen dat zich dubbel en dik terugwint in persoonlijke groei!

 


Geef uw mensen de vliegende start die ze verdienen om het helemaal te maken!