Impact

Impact


Turbulente tijden

Bent u zaakvoerder, eigenaar of commercieel verantwoordelijk? Neem 1 minuut van uw tijd om de strategische impact van deze evolutie op uw bedrijf in te schatten. In de huidige turbulente tijden staan bedrijven meer dan ooit onder druk, ze hebben nood aan meer omzet, meer rendement, meer creativiteit.. De markt verandert snel, dus moeten organisaties mee veranderen.

Verandert u op tijd mee?

De traditionele manier van verkopen staat zéér onder druk. Klanten worden slimmer, zijn zeer goed geïnformeerd dankzij het internet en het delen van kennis en ervaring via social media. De ‘customer journey’ van de klant is dan ook drastisch, voor sommige bedrijven dramatisch veranderd. Daarnaast komen er op de markt vele start-ups bij die met slimme innovaties veel klanten verleiden. En dat heeft of kan een grote impact hebben op de toekomst van uw organisatie.

The next level in sales

Sales in Motion brengt een nieuwe mindset nodig om te overleven want alleen organisaties die flexibel genoeg zijn om mee te veranderen zijn in staat om de beslissende voorsprong op hun concurrenten te boeken.  Dat is wat wij Sales 3.0 noemen, the next level in sales.

Hoe zit dat met u?

Neemt u genoegen met het spoor van de ander of creëert u uw eigen weg? Blijf jij in het wiel van de vluchters zitten of forceer jij zelf de verrassende ontsnapping uit het peloton?
Reken op de passie, de expertise en het dwarsdenken van Sa!es in Motion om uw groei op vlak van sales, leiderschap en persoonlijke effectiviteit te versnellen. Maak kennis met Sales 3.0, the next level in sales. Wilt u ook een innovatieve, snelle en wendbare organisatie?

 

 

SAles Consulting

Uw omzet met 20 % doen stijgen? Hiervoor bieden we u een 100 % win-win methode voor.

sales trainingen

Voor elke organisatie ontwikkelen we diverse trainingsprogramma’s op maat.

Sales coaching

Samen met u willen we uw mensen en uw business naar een hogere dimensie tillen.

interim management

U haalt net zolang dat nodig is meteen de juiste kennis en ervaring in huis…