Met uw team naar de top!

GOED EN EFFECTIEF LEIDINGGEVEN IN EEN TURBULENTE MARKT IS LASTIG.

Zeker wanneer u tegelijkertijd strategische doelen, veranderingen en omzettargets moet realiseren. Wilt u toch stappen voorwaarts nemen? Kies dan voor een Expeditie Leiderschap: in een klein jaar van overbelaste jongleurs naar sterke leiders. Onderzoek toont telkens weer aan dat veel directieleden en managers zakken voor de leiderschaptest. Hun teamleden vinden hen onvoldoende geloofwaardig, integer of vakkundig. En dat terwijl deze leiders juist alles op alles zetten om aan alle strategische eisen, commerciële doelstellingen en medewerkerverlangens te voldoen.

OP WEG NAAR BETER MANAGEMENT EN LEIDERSCHAP.

Sales in Motion verbetert de management- en leiderschapsvaardigheden van u en uw collega-managers tijdens een leiderschap traject van  ongeveer 9 tot 12 maanden. Management- en leiderschapmodules wisselen elkaar in die periode af. Daarbij leert u van de dagelijkse praktijk én van elkaar. Op elk niveau, want ook de directie en hoger management doorlopen (een deel van) de leergang.

MAATWERK EN FOCUS VOOR BLIJVEND RESULTAAT

Op basis van uw wensen, behoeften en organisatie organiseert Sales in Motion een programma op maat. Daarbij gaan we uit van de volgende focusgebieden:

1. Persoonlijk leiderschap

2. Sales Acceleratie Management

3. Vér-andermanagement

4. Enthousiasmeren en Coaching van teamleden

Professionele groei van teamleden en zakelijke resultaten gaan hand in hand. Deelnemers leren hun team te ‘lezen’ en via diverse technieken en vaardigheden te coachen op ‘kunnen’, ‘willen’ en ‘doen’.

VIJF REDENEN WAAROM BEDRIJVEN VOOR SALES IN MOTION KOZEN

  • Betere vertaling van beleid naar werkvloer.
  • Ondersteuning van managers tijdens een reorganisatie.
  • Managers en hun methodieken op één lijn krijgen.
  • Onvoldoende functionerende teams onder de huidige leiding.
  • Effectieve en blijvende verbeteringen in de salesorganisatie.
  • 1 team 1 company

Overtuigd? Bel of mail ons voor een vrijblijvend gesprek!