Who we are


 

Sales in Motion, uw partner voor commerciële innovatie en ontwikkeling.

We begeleiden KMO’s en grote bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren met hun verkoop. Sales in Motion is dan ook een belangrijke referentie geworden in de markt. Wij zijn een groei-partner voor onze klanten met een prachtige missie, namelijk organisaties, teams en individuen structureel helpen groeien in een razendsnelle veranderende (informatie) wereld.

Met veel passie zijn we dan ook continu bezig met optimaliseren van onze sales strategieën, -technieken, -trainingen en -tools. Succes in sales is het gevolg van ondernemen van actie, van dingen doen.

Onze organisatie – In Sales in Motion werken we samen met professionals, onder leiding van Rudy Van de Sompele, die elk in hun domein een échte expert zijn in Sales, Marketing en Leadership. Mensen en organisaties ontwikkelen is een gedeelde passie waar we ons beroep van hebben gemaakt.

We zijn allemaal zelfstandig ondernemers en zijn uit vrijheid 100% met elkaar verbonden. Op deze manier kunnen we snel schakelen om steeds op het gepaste moment de gepaste expertise voor de klant te kunnen inzetten. Kwaliteit en professionele ontwikkeling gaan bij ons dan ook hand in hand. Zo garanderen we u ‘de juiste persoon voor de juiste context.’

Rudy Van de Sompele –  is met meer dan 25 jaar praktijkervaring de drijvende kracht achter SiM. De afgelopen decennia heeft Rudy Management en directie functies bekleed in de automotive, service & consulting wereld (D’ieteren, Lease Plan, BMW en GE). Ook als interim manager heeft Rudy zijn sporen verdient.

Mijn persoonlijke overtuiging is dat meer dan ooit in de toekomst het verschil zal gemaakt worden door bedrijven en leiders die durven en de moed hebben om te differentiëren en die ene stap meer te zetten. Bedrijven en leiders die mensen weten te enthousiasmeren en te inspireren.

Onze expertise en een gezonde dosis ondernemerschap vormen de basis voor fundamentele verandering naar structureel en blijvend succes.